Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba staat in de top tien van bestemmingen voor Amerikanen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19. Dat blijkt uit een onderzoek van vakantiesite Kayak.
vaxationNu Amerikanen die zijn gevaccineerd steeds meer vrijheid krijgen, neemt de vraag naar vakanties toe. Onder de titel vaxication somt de site Kayak bestemmingen op waar relatief veel inwoners zijn ingeent. Momenteel zijn op Aruba ruim 60.000 personen gevaccineerd, van wie er meer dan 40.000 al twee prikken hebben gehad.
Amerikaanse toeristen willen graag op vakantie, maar wel op een plek waar ze zich veilig voelen. Dat Aruba op het lijstje van Kayak staat, geeft het eiland een voorsprong ten opzichte van andere eilanden in de regio, waar minder wordt gevaccineerd.
Het gaat overigens om een onderzoek van Kayak zelf. Het Center for Disease Control, de officiele gezondheidsautoriteiten van de Verenigde Staten, heeft Aruba nog wel op de lijst staan van bestemmingen die je beter kunt mijden.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.