Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Alle werknemers van het hotel Wind Creek Aruba krijgen een bonus van 300 dollar als ze zich hebben laten vaccineren tegen het coronavirus. Wind Creek is eigenaar van de Renaissance hotels op Aruba en Curaçao, verschillende casino’s en Starbucks.

F14 ARU Wind CreekWind Creek wil zo laten zien dat toeristen compleet veilig naar één van hun bedrijven op Aruba kunnen komen.

In totaal komen 750 werknemers op Aruba in aanmerking voor de bonus. Wind Creek wil zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van Amerikaanse toeristen. Die lijken in groten getale naar het eiland te komen nu steeds meer Amerikanen gevaccineerd zijn. Iedere toerist moet bij aankomst wel een negatieve PCR-test laten zien.

De actie is opmerkelijk. Niet eerder op de Caribische eilanden van het Nederlandse Koninkrijk hebben bedrijven een bonus voor vaccinatie gegeven. Medische experts vragen zich af of het wenselijk is dat andere bedrijven het voorbeeld volgen. In het keuzeproces rond vaccinatie zouden mensen vooral uit zichzelf de beslissing moeten nemen, zo stellen ze.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).