Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Gisteren zijn 17 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld, waarvan 8 onder niet-ingezetenen. arRUcoronaOok werden 60 mensen negatief getest na een eerdere besmetting.
Het aantal actieve besmettingen is nu gedaald naar 179, waarvan 35 onder niet-ingezetenen. Het aantal besmettingen onder ingezetenen telt nu 144 burgers. Er werden 469 tests uitgevoerd.
Er is ook weer een patiënt bezweken aan corona. De teller van het aantal mensen dat sinds maart vorig jaar aan het virus is overleden, staat nu op 74.
Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital laat weten dat er 29 patiënten met corona zijn opgenomen, van wie 7 op de intensive care. Hun gemiddelde leeftijd is 63 jaar.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.