Al het nieuws


Van onze correspondent

Oranjestad - De twee recent uitgegeven obligatieleningen hebben respectievelijk 100 miljoen florin en 40,3 miljoen dollar opgebracht.

arubafinancienVolgens de minister van Financiën, Xiomara Maduro, brengen deze leningen de waarde van de florin niet in gevaar.
De bewindsvrouw bevestigde dat al het geld is geleend ‘van lokale mensen die Aruba graag willen helpen’. Ze vertelde verder dat de regering niet van plan is om nog meer geld op deze manier op de lokale markt te lenen. ,,Als het zover komt dat er nog steeds geen geld uit Nederland is gekomen en we dringend financiering nodig hebben, zullen we andere vormen zoeken, zoals onderhandse leningen. Hoe het ook zij, de schuld van Aruba neemt toe, de komende tijd.”

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).