Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - Op Aruba zijn gisteren de eerste twee doden gevallen als gevolg van het coronavirus. Dat werd gisteravond door de Directie Volksgezondheid bevestigd.

ARUEen van de slachtoffers is in het Horacio Oduber Hospital (HOH) overleden. De persoon in kwestie was 79 jaar oud en had ook andere gezondheidsproblemen. Het andere slachtoffer overleed in zijn slaap.

Er is op Aruba gisteren ook een nieuw besmettingsgeval vastgesteld. De teller staat nu op 94, maar 39 mensen zijn inmiddels virusvrij verklaard. Directie Volksgezondheid heeft tot nu toe 1.199 coronatests uitgevoerd. Daarvan bleken er 1.105 negatief en 94 positief.

Momenteel zitten 91 personen in quarantaine, omdat ze corona hebben of omdat ze in contact zijn geweest met een besmet persoon. Vier mensen liggen in het ziekenhuis vanwege het virus, waarvan twee op de intensive care.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).