Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - Er zijn op Aruba gisteren vijf nieuwe gevallen van corona vastgesteld. De teller staat nu op 33 besmettingen.

F00ARU Supermarktgekte 2De Arubaanse regering vraagt iedereen met klem om zich aan de richtlijnen te houden. Die zijn te vinden op www.arubacovid19.aw. ,,Het gedrag van elk individu is nu van het grootste belang”, aldus minister-president Evelyn Wever-Croes.

De regering heeft een samenscholingsverbod afgekondigd, als aanvulling op de andere maatregelen. Het is niet langer toegestaan om met meer dan drie personen samen te zijn als ze niet tot hetzelfde gezin behoren. Alle maatregelen gelden in principe tot 19 april.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.