Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - Er zijn op Aruba gisteren vijf nieuwe gevallen van corona vastgesteld. De teller staat nu op 33 besmettingen.

F00ARU Supermarktgekte 2De Arubaanse regering vraagt iedereen met klem om zich aan de richtlijnen te houden. Die zijn te vinden op www.arubacovid19.aw. ,,Het gedrag van elk individu is nu van het grootste belang”, aldus minister-president Evelyn Wever-Croes.

De regering heeft een samenscholingsverbod afgekondigd, als aanvulling op de andere maatregelen. Het is niet langer toegestaan om met meer dan drie personen samen te zijn als ze niet tot hetzelfde gezin behoren. Alle maatregelen gelden in principe tot 19 april.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).