Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - De scholen blijven dicht tot 20 april. De minister van Onderwijs, Wetenschap en Duurzame Ontwikkeling, Armando ‘Rudy’ Lampe, heeft dit de schoolbesturen laten weten. aruscholen,,De crisis dwingt ons in de richting van digitaal onderwijs op afstand. We worden nu gedwongen om deze keuze te maken, omdat de kinderen niet meer fysiek naar school kunnen gaan voor een langere periode”, aldus de bewindsman.

Hij heeft Directie Onderwijs aan het werk gezet om de ervaringen van de afgelopen weken met digitaal onderwijs op afstand te evalueren. ,,Zij moeten mij met spoed adviseren over mogelijke maatregelen, en oplossingen ter ondersteuning van schoolbesturen/scholen, docenten, leerlingen en ouders voor de implementatie hiervan.” Lampe vraagt iedereen die betrokken is bij het onderwijs om positieve ervaringen en tips te delen, in het belang van de kinderen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.