Al het nieuws

Van onze correspondent

Oranjestad - De scholen blijven dicht tot 20 april. De minister van Onderwijs, Wetenschap en Duurzame Ontwikkeling, Armando ‘Rudy’ Lampe, heeft dit de schoolbesturen laten weten. aruscholen,,De crisis dwingt ons in de richting van digitaal onderwijs op afstand. We worden nu gedwongen om deze keuze te maken, omdat de kinderen niet meer fysiek naar school kunnen gaan voor een langere periode”, aldus de bewindsman.

Hij heeft Directie Onderwijs aan het werk gezet om de ervaringen van de afgelopen weken met digitaal onderwijs op afstand te evalueren. ,,Zij moeten mij met spoed adviseren over mogelijke maatregelen, en oplossingen ter ondersteuning van schoolbesturen/scholen, docenten, leerlingen en ouders voor de implementatie hiervan.” Lampe vraagt iedereen die betrokken is bij het onderwijs om positieve ervaringen en tips te delen, in het belang van de kinderen.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).