Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Oranjestad - Aruba heeft er in één dag drie bevestigde gevallen van het coronavirus bij. Dit brengt het totaalaantal patiënten van covid-19 op twaalf. Dat heeft de Arubaanse premier Evelyn Wever-Croes tijdens haar dagelijkse briefing bekendgemaakt.

aruba 12Van de drie nieuwe gevallen zijn twee besmet geraakt door lokale transmissie en is één een geval van import vanuit Colombia. De minister-president gaf aan dat het drietal het naar omstandigheden goed maakt. Verder verklaarde ze dat de hoeveelheid bevestigde gevallen van Covid-19 op Aruba toeneemt omdat de autoriteiten agressiever aan het testen zijn.

De Caribbean Mercantile Bank nv (CMB) heeft bevestigd dat een van haar werknemers bij de twaalf positief geteste patiënten hoort. De werknemer zit thuis in quarantaine en heeft geen contact gehad met het publiek.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.