Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Oranjestad - Aruba heeft er in één dag drie bevestigde gevallen van het coronavirus bij. Dit brengt het totaalaantal patiënten van covid-19 op twaalf. Dat heeft de Arubaanse premier Evelyn Wever-Croes tijdens haar dagelijkse briefing bekendgemaakt.

aruba 12Van de drie nieuwe gevallen zijn twee besmet geraakt door lokale transmissie en is één een geval van import vanuit Colombia. De minister-president gaf aan dat het drietal het naar omstandigheden goed maakt. Verder verklaarde ze dat de hoeveelheid bevestigde gevallen van Covid-19 op Aruba toeneemt omdat de autoriteiten agressiever aan het testen zijn.

De Caribbean Mercantile Bank nv (CMB) heeft bevestigd dat een van haar werknemers bij de twaalf positief geteste patiënten hoort. De werknemer zit thuis in quarantaine en heeft geen contact gehad met het publiek.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).