Al het nieuws

Mariniers van het 32 raidingsquadron hebben in samenwerking met het Korrektie Instituut Aruba (KIA) de beveiliging en bewaking zowel binnen als rond de gevangenis aangescherpt.

kiaDit gebeurde op verzoek van de lokale autoriteiten op Aruba. Onlangs wisten twee gevangenen uit het complex te ontsnappen. Minister Andin Bikker van Justitie vertelde destijds dat de twee op de een of andere manier het toilet van de muur hebben kunnen slopen. Daarna was het nog maar een bescheiden klus om een gat in de beschadigde muur te maken. Eenmaal buiten de cel, verlieten de mannen via het dak de gevangenis.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.