Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De regering wil een bedrag van 230 miljoen florin lenen via Nederland tegen een lage rente.

leningaruDat verzoek heeft minister-president Evelyn Wever-Croes voorgelegd aan minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en staatssecretaris Raymond Knops.
De twee bewindslieden brachten een tweedaags werkbezoek aan Aruba. Voor Ollongren was het de eerste keer dat zij het eiland bezocht. Tijdens de afsluitende persconferentie hield de minister een pleidooi richting de bevolking om zich te registreren voor de Europese verkiezingen. De deadline daarvoor is 11 april.
Of de Nederlandse regering welwillend tegenover het verzoek van de regering staat, is nog maar de vraag. Nederland heeft steeds geëist dat Aruba eerst de overheidsfinanciën op orde brengt en dat is nog niet gelukt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.