Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Minister Armando ‘Rudy’ Lampe van Onderwijs, Wetenschap en Duurzame Ontwikkeling heeft de Gouden Appels uitgereikt. Dat zijn prijzen voor uitstekende prestaties in het onderwijsveld.

appelDe beste leerkracht is geworden Nicole Villada van het Sint Franciscus College. De beste directeur werd Maritza Carrion van basisschool Cacique Aterima. Een Lifetime Achievement Award was er voor Reginald Altman van Filomena College mavo. Het beste schoolproject was Nos Hofi van Scol Caiquetio.
Hoofddoel van de Gouden Appel is om aandacht te geven aan de positieve dingen in het onderwijs, om de uitstekende prestaties binnen het onderwijssysteem te erkennen en ook voor het bevorderen van de kwaliteit binnen het onderwijs.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).