Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Oppositiepartij AVP organiseert op 12 april een nationale manifestatie. De leider van de groene partij, oud-premier Mike Eman, maakte dit bekend na afloop van een partijberaad.

F18 ARU manifestatieWijkhoofden, activisten en andere partijleden waren dinsdagavond massaal naar het partijhuis gekomen voor overleg. Zij waren unaniem van mening dat de bevolking niet langer gediend is van de maatregelen die de huidige regering neemt. Hun conclusie luidde dat de kiezers in 2017 bedrogen zijn en opnieuw de kans moeten krijgen om hun stem te laten horen.
Eman meent dat de bevolking allerlei beloftes heeft gekregen in de aanloop naar de verkiezingen van twee jaar geleden. ,,Ze hebben mensen beloofd dat de pensioenleeftijd verlaagd zou worden, dat de benzine goedkoper zou worden, evenals water en elektriciteit. Ze hebben gezegd dat er geen maatregelen zouden komen. Dat alles blijkt een grote leugen. Een regering die kiezersbedrog pleegt, heeft geen recht om aan te blijven.”
De oud-premier ziet dagelijks hoe familieleden en vrienden van de zittende regering bevoordeeld worden. ,,De bevolking wordt geplaagd met maatregelen, terwijl een kleine kliek zich verrijkt. Dat moet stoppen.”

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).