Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De California Lighthouse is officieel lid geworden van de Amerikaanse vuurtorenvereniging USLHS (United States Lighthouse Society).

vuurtorenarubaBezoekers kunnen vanaf nu bij een bezoek aan de Arubaanse vuurtoren een stempel krijgen in een speciaal vuurtorenpaspoort.
USLHS is een non-profit, historische en educatieve organisatie die is opgericht om degenen die geïnteresseerd zijn in vuurtorens en hun verhalen, te informeren en te entertainen.
Voor degenen die graag vuurtorens bezoeken tijdens hun vakantie, heeft de vereniging een paspoortprogramma gemaakt. Het programma biedt enthousiastelingen de mogelijkheid een stempel te krijgen voor hun verzameling en daarbij ook te helpen om de vuurtorens voor de toekomst te behouden
Het Monumentenfonds Aruba is eind vorig jaar lid geworden van de vereniging. De vuurtoren van Aruba, genaamd California Lighthouse, maakt nu ook deel uit van het paspoortprogramma.
Aruba is het tweede land buiten de verenigde Staten dat lid wordt van USLHS. Aan de bezoekers zal gevraagd worden om een bijdrage van een dollar. Dit geld zal helpen om de vuurtoren te onderhouden.
De mensen die het programma nog niet kennen maar interesse hebben in het verkrijgen van een paspoort kunnen lid worden via de website van USLHS.

www.uslhs.org


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).