Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters

Oranjestad/Willemstad - Het Rescue Coordination Center (RCC) van de kustwacht ontving in de nacht van zaterdag op gisteren een melding van de Aruba Ports Authority dat een bemanningslid op het cargoschip UAL Cologne onwel was geworden.

evacuatie De man van Filipijnse afkomst had hoge koorts en moest dringend hulp hebben. De schip vaart onder Nederlandse vlag. Het is voor de evacuatie op 0,5 mijl van de kust nabij Paardenbaai op Aruba gaan liggen. De SuperRhib van de kustwacht is vervolgens met een dokter en een medisch team naar het schip gegaan om hulp te bieden aan de man. De dokter constateerde dat de man waarschijnlijk dengue heeft. De man is voor verdere behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis getransporteerd. Het cargoschip UAL Cologne heeft haar reis naar Vera Cruz in Mexico voortgezet.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).