Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Bij werkzaamheden aan een tank op het terrein van de olieraffinaderij is een man van dertig meter hoogte gevallen. Hij raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Het ongeluk gebeurde op het terrein waar Valero nog altijd actief is op het gebied van overslag. Naar de toedracht van het de valpartij wordt nog onderzoek gedaan, maar zeker is dat de veiligheidsriem niet goed vastzat of het heeft begeven. Het slachtoffer brak een aantal botten en liep verwondingen op aan zijn hoofd. De artsen in het ziekenhuis hebben zich urenlang ingespannen om zijn leven te redden. De politie heeft de Dienst Technische Inspecties ingeschakeld om na te gaan wat er precies is gebeurd.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).