Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De politie denkt te weten wie de schutter is van de schietpartij bij nachtclub Olde Molen, waarbij maandag een uitsmijter dodelijk werd getroffen. Een intensieve zoektocht moet leiden tot de arrestatie van Milanchelo Nelson Antonio T., alias Yellow.
De dertigjarige, op Bonaire geboren T. wordt verdacht van doodslag en overtreding van de vuurwapenverordening. Getuigen vertelden dat er in de club een vechtpartij was uitgebroken. Een paar mannen waren naar binnengekomen om zich te vermaken, maar enkele aanwezigen stelden geen prijs op hun komst. Het zou gaan om twee bendes uit San Nicolas. De twee groepen treffen elkaar geregeld in het etablissement en meestal loopt dat uit op een vechtpartij, waarbij soms wordt geschoten. Ook maandagochtend liep het treffen uit de hand. Toen er een handgemeen ontstond, kwamen de uitsmijters tussenbeide om de vechtenden te scheiden en naar buiten te werken.
In eerste instantie werd verteld dat direct daarop was geschoten, maar naar later bleek, ging daar nog enige tijd overheen. Een van de agressieve mannen was het er niet mee eens dat hij de club moest verlaten en schreeuwde dat hij terug zou komen om wraak te nemen. Hij kwam inderdaad rond sluitingstijd terug en trof de twee uitsmijters, die buiten wat stonden te drinken. Hij schoot hen neer. De 37-jarige Aldwayne Damian overleed korte tijd later aan zijn verwondingen. De andere uitsmijter raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.
De getuigenverklaringen en ander bewijs leidden de politie in de richting van Michelangelo T. Hij is een bekende van de politie. Mensen die weten waar hij is of over andere relevantie informatie beschikken worden verzocht de tiplijn te bellen, telefoonnummer 11141.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).