Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het bestuur van het Horacio Oduber Hospitaal (HOH) heeft geen overeenstemming kunnen bereiken met de lokale medisch specialist José Sprok om de positie van directeur van het HOH op zich te nemen. Dat heeft het HOH laten weten.
Het komende jaar staat het HOH weer onder leiding van Ezzard Cilie, wiens contract met een jaar wordt verlengd. 

Hij deelt die verantwoordelijkheid met financieel directeur Theo de Kool. De Raad van Toezicht beraadt zich de komende tijd op de beste manier om een capabele directeur aan te trekken, nu de lokale zoektocht geen resultaat heeft gehad. Groot knelpunt daarbij is de beperkte financiële ruimte. Bij het afketsen van de onderhandelingen met Sprok was de salariëring het breekpunt.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).