Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Oranjestad - Een aantal experts uit België heeft afgelopen week een training verzorgd voor politie en kustwacht op Aruba. Het zogenoemde K9-team van het politiekorps leerde daarbij onder andere nieuwe methodes voor het werken met politiehonden.
Ook de Kustwacht Dutch Caribbean, het Team Explosievenverkenners en de speciale eenheid van Aruba werden bijgepraat. De Belgische Dirk Lemmers - instructeur, coach en trainer van de hondenbrigade - was daarbij aanwezig. Op Aruba werkt de politie met honden als er veel mensen tegelijkertijd op de been zijn, bijvoorbeeld tijdens carnaval. Er werd tevens geoefend op de aanhoudingsprocedure.
Aan het einde van de week ontvingen leden van het K9-team, Raymond Lacle, Nehomar Croes, Dean Nicholson, Dayton Phillip, Vianney Coffie, François Robles den Medina, Richard Kramers (coördinator van de K9 Unit) en Jessica Texeira een bewijs van deelname.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).