Al het nieuws

De bekende fotograaf John Baer heeft foto’s van de Arubaanse hondenbrigade opgenomen in de tiende editie van de Cops & Dogs Police K9 Calendar. De opnamen werden medio dit jaar gemaakt, maar gaven nog geen garantie op plaatsing in de 2016 editie. Nu de kalender klaar is, kwam Baer weer naar Aruba om Korpschef Dolfi Richardson het uiteindelijke resultaat te laten zien. Er staan twee portretten in van Arubaanse dienders met hun trouwe viervoeters, namelijk bij de maanden februari en november. Belangstellenden kunnen de kalender kopen via www.copsanddogs.com, maar ook via de Arubaanse politie. De opbrengst wordt gebruikt om kogelwerende vesten te kopen voor de politiehonden.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.