Al het nieuws

De bekende fotograaf John Baer heeft foto’s van de Arubaanse hondenbrigade opgenomen in de tiende editie van de Cops & Dogs Police K9 Calendar. De opnamen werden medio dit jaar gemaakt, maar gaven nog geen garantie op plaatsing in de 2016 editie. Nu de kalender klaar is, kwam Baer weer naar Aruba om Korpschef Dolfi Richardson het uiteindelijke resultaat te laten zien. Er staan twee portretten in van Arubaanse dienders met hun trouwe viervoeters, namelijk bij de maanden februari en november. Belangstellenden kunnen de kalender kopen via www.copsanddogs.com, maar ook via de Arubaanse politie. De opbrengst wordt gebruikt om kogelwerende vesten te kopen voor de politiehonden.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).