Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba Tourism Authority (ATA) organiseert in de laatste week van mei het Soul Beach Music Festival.

Voor de vijftiende keer brengen bekende artiesten uit de soulmuziek de liefhebbers van die stijl in extase met een groots opgezet spektakel in de open lucht.
Het festival vindt plaats van 20 tot en met 25 mei. Een van de publiekstrekkers is Charlie Wilson, genomineerd voor negen Grammy Awards. Hij gaat een aantal nummers spelen van zijn laatste album ‘Forever Charlie’, een variatie van electro-funk, dance flow en R&B. Zondag is het podium geruime tijd in handen van Trey Songz, met een mix van R&B, soul en pop.
Volgens Ronella Tjin Asjoe-Croes, ceo van ATA, is het Soul Beach Music Festival het meest populaire festival van het eiland. ,,We zijn blij dat we onze bezoekers een grote variatie aan evenementen kunnen aanbieden, die een toegevoegde waarde hebben voor hun verblijf, naast de natuurlijke schoonheid en andere aantrekkelijke aspecten van Aruba.” Uit berekeningen blijkt dat het Soul Beach Music Festival een hoge ‘return on investment’ heeft. ,,Natuurlijk bekijken we steeds of de investeringen die ATA doet ook worden terugverdiend. In het geval van het Soul Beach Music Festival stijgt het aantal bezoekers ieder jaar en gaat de kwaliteit van het evenement steeds verder omhoog. We zijn erg blij met de manier waarop de organisatoren ons eiland promoten”, aldus Tjin Asjoe-Croes. Het evenement staat vermeld in de ‘Readers Choice 10 Best Caribbean Celebrations’ van het dagblad USA Today op de vierde plaats. Het magazine Jetsetter verkoos het muziekspektakel tot beste ‘Caribbean Summer Festival’.
,,In het kader van de vijftiende editie van het Soul Beach Music Festival wordt veel aandacht besteed aan de historische aspecten en doen we extra ons best om de ervaring van de bezoekers te verrijken met subtiele en innovatieve toevoegingen”, aldus Mark Adkins, executive producer van het festival.
Behalve de bekende muziekfeesten op het strand worden in het kader van het Soul Beach Music Festival een ‘comedy night’ georganiseerd en een ‘Soul Beach Fitness Challenge’.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).