Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Aruba, Curaçao, Colombia en de Dominicaanse Republiek hebben de handen ineengeslagen om als gezamenlijke cruisebestemming te opereren. Met het initiatief willen ze cruisemaatschappijen interesseren voor cruises ‘met de smaak van Latijns-Amerika’.
Vooralsnog wordt begonnen met het benaderen van cruiseliners die Sansouci in de Dominicaanse Republiek of Cartagena, Colombia als thuishaven hebben. Die krijgen een pakket voordelen aangeboden dat hen moet verleiden van de mogelijkheid gebruik te maken om een rondje door de zuidelijke Cariben in hun reisaanbod op te nemen. De vier bestemmingen worden aantrekkelijk gemaakt door te wijzen op de culturele diversiteit, de etnische achtergrond, de historische architectuur, muziek en kunst. Daarnaast wordt de culinaire verscheidenheid, de mogelijkheden om te winkelen en de hartelijkheid van de inwoners onderstreept.

ADletters logo

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).