Al het nieuws

Oranjestad - Biblioteca Nacional organiseert een workhop om personen te leren doelstellingen te formuleren en ze daarna ook waar te maken.

Centraal staat aandacht voor de dromen die mensen hebben voor zichzelf. De cursisten leren hoe ze via het stellen van doelen resultaten kunnen bereiken, met behulp van het Smart-model.
De workshop bestaat uit twee sessie, op 17 en 24 februari, van 10.00 tot 12.00 uur, die worden gehouden in de bibliotheek in Oranjestad. De sessies zijn gratis voor leden van de bibliotheek. Anderen betalen tien florin. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).