Al het nieuws

Oranjestad - Biblioteca Nacional organiseert een workhop om personen te leren doelstellingen te formuleren en ze daarna ook waar te maken.

Centraal staat aandacht voor de dromen die mensen hebben voor zichzelf. De cursisten leren hoe ze via het stellen van doelen resultaten kunnen bereiken, met behulp van het Smart-model.
De workshop bestaat uit twee sessie, op 17 en 24 februari, van 10.00 tot 12.00 uur, die worden gehouden in de bibliotheek in Oranjestad. De sessies zijn gratis voor leden van de bibliotheek. Anderen betalen tien florin. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.