Al het nieuws

Oranjestad - Zoals aangekondigd heeft de politie streng opgetreden tijdens de carnavalsactiviteiten van afgelopen weekend. Voor veel mensen werd het feest onverwacht duur, want er werd voor bijna 10.000 florin aan boetes uitgeschreven.

Bij de kinderparade in Oranjestad werden 35 personen preventief gefouilleerd. Daarvan werden er zeven aangehouden, die met wapens of drugs werden betrapt. Bij elkaar moesten ze 2.700 florin betalen.
De politie was ook actief tijdens de kinderparade in Noord, zaterdagmiddag. Ook bij die parade werden zeven mensen gearresteerd. Rond het Caiso & Soca Festival in San Nicolas, was de politie vooral actief op straat. Bijna negentig personen werden preventief gefouilleerd. Daarnaast werden twintig auto’s onderzocht. Er werden vijftien mensen aangehouden en kregen voor een bedrag van 4.250 florin aan boetes opgelegd.
De politie waarschuwt dat ook bij de komende carnavalsactiviteiten preventief gefouilleerd wordt. Carnavalsvierders worden verzocht geen auto te rijden met alcohol op, zeker niet als er kinderen bij zijn.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).