Al het nieuws

Oranjestad - De strandpolitie heeft maandag een man aangehouden die een aanzienlijke hoeveelheid drugs bij zich had.

De politie controleert dagelijks op en rond de stranden of daar drugs te koop worden aangeboden. Zoals altijd biedt de K-9 hondeneenheid daarbij assistentie.
De meeste toeristen roemen Aruba vanwege de mooie stranden en de veiligheid. Om dat zo te houden, probeert de politie drugsverkopers te weren van de stranden. Er zijn regelmatig meldingen van bewakers van de hotels die verdachte personen zien, maar tegen de tijd dat de politie komt, zijn die nergens meer te zien. Vooral in de buurt van watersporttenten hangen mensen rond die toeristen aanspreken en hen proberen drugs te verkopen. Betrappen op heterdaad is lastig en vaak wordt de verboden waar handig verstopt tussen strandstoelen of rotsen. Om die reden worden regelmatige controles uitgevoerd met honden.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).