Ik heb gemengde gevoelens bij het Kaya Kaya-evenement. En met mij diverse andere medebezoekers. Het event zelf was fantastisch. We hebben flink genoten. Complimenten en dank aan alle mensen van de organisatie.
Maar 15.000 bezoekers plus 1.000 of meer personeel en artiesten is echt te veel op één vierkante kilometer. Met name de toegang bij de twee entrees was een ramp en gespannen. Kaya Kaya gaat zo ten onder aan haar eigen succes. Tenzij de organisatoren zich bezinnen en een stapje terug doen wat betreft de omvang van het aantal bezoekers. Meer en groter is niet altijd beter.
Mike Jacobs
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.