Het is te hopen dat menig auto die gisteren in de buurt van Bapor Kibra geparkeerd stond een goede accu had, want door de beats van The Flying Dutch sloeg het gemiddelde autoalarm behoorlijk op hol.

F01 Flying Dutch SOEMANTAHet was dan ook een groot feest op de parkeerplaats van Mambo Beach Boulevard. House, latin, hiphop en dance, het kwam allemaal voorbij. Gebracht door grote namen uit Nederland als Lucas & Steve, Sevn Alias, Sunnery James & Ryan Marciano, de Arubaanse Jeon en natuurlijk Armin van Buuren, die zijn debuut maakte op Curaçao. Ook voor het lokale talent Jay Stax, die de dj battle heeft gewonnen en het festival mocht openen, was het ongetwijfeld de eerste keer dat hij mocht draaien op een podium van zo’n allure, met een publiek van 4.500 feestgangers. Na een lange set van Van Buuren was het de beurt aan de bekende Curaçaose dj Menasa om te zorgen voor een knallende afsluiter. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.