Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eerste zaalvoetbalwedstrijd van het Curaçaose team is gepeeld tegen Tsjechië bij de wereldkampioenschappen in Brest, Belarus (Wit Rusland). De Curaçaose selectie staat onder leiding van Elton Carolina en Darryl Simon. De eerste wedstrijd werd gespeeld in pool C. In de eerste helft van de wedstrijd tegen Tsjechië stond dit land met één doelpunt voor. In de tweede helft heeft het Curaçaose team laten zien gemotiveerd en gedisciplineerd te zijn. Dani Koeiman wist daardoor nog een goal te scoren waardoor de wedstrijd uiteindelijk geëindigd is in stand van 1-1.  


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.