Van onze redactie
Bogota - De Colombiaanse politie heeft zaterdag de Peruaanse drugsbaron Gerson Galvez gevangengenomen, zo meldt de BBC.

‘De Slak’, zoals zijn bijnaam luidt, stond in Peru bekend als ‘s lands meest gezochte crimineel. Hij werd gearresteerd in een overdekt winkelcentrum in de noordwestelijke plaats Medellín.
Hij is uitgeleverd aan Peru, waar hij wordt verdacht van het runnen van een bende die cocaïne smokkelt in de havenstad Callao. Zijn groep wordt gelinkt aan verschillende moorden in de omgeving. Peru had een beloning van 150.000 dollar uitstaan voor de tip die zou leiden tot zijn arrestatie. Galvez spreekt alle aantijgingen tegen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.