Ik wil graag aandacht vragen voor het feit dat er geen meteropname van elektra werd opgenomen sinds oktober 2022 tot en met juli 2023 en toen plotseling eind augustus een rekening van juli 2023 met een exorbitant hoog bedrag.
Telefoontjes aan de customer servicelijn leveren niets op. Niemand kan je een antwoord geven betreffende de recalculatie op je rekening. Ze zullen terugbellen, maar doen het nooit. Ik heb alle namen opgeschreven vanaf februari 2023 en gerapporteerd aan Aqualectra. Zij vermelden een vijfguldentarief op de rekening, maar er is nooit een correspondentiebrief gestuurd om uitleg te geven waar ze precies mee bezig zijn.
Als je om een account manager vraagt die uitleg kan geven, zeggen de dames aan de telefoon dat ze die niet hebben! Ook e-mails aan info@aqualectra leveren niets op. En de website Aqualectra.com helpt niet verder.
Als ik het totaal van mijn rekeningen van 2020, 2021 en 2022 bij elkaar optel, dan is de recalculatie veel meer dan die drie jaren samen. Dat betekent dat je failliet gaat.
Op Durf te vragen Curaçao-Kòrsou heb ik gezien dat ik niet de enige ben. Terwijl ik maar als enige persoon in mijn huis woon. Verder ben ik de hele dag op het werk. Buiten gebruik ik zonne-energie voor de buitenlichten.
Het geeft je een gevoel van onmacht dat er in het jaar 2023 nog steeds geen fatsoenlijk apparaat bestaat dat je een uitleg kan geven. Je krijgt een rekening in je maag gesplitst. Het is niet dat je niet wilt betalen. Maar dan wel de juiste rekening. En dan moet je hun systeem ‘Mi kuenta’ zien; dat je moet betalen of je rekening wordt afgesloten voor elektra.
Kan dit in de krant worden aangekaart om te kijken wat voor response er van deze elektriciteitsmaatschappij komt?

Naam bij redactie bekend, Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.