Traditiegetrouw publiceert het Antilliaans Dagblad in de aanloop naar het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) een speciale bijlage met alle ins & outs rond het festival.

Dit jaar is het met de achtste editie van het grootste muziekspektakel op Curaçao en in de regio niet anders. De lezer ontvangt daarom een bijzondere editie waarin onder andere uitvoerig wordt gesproken met de organisatie, de premier van Curaçao vertelt waarom het festival zo belangrijk is voor het eiland en een overzicht wordt gegeven van alle deelnemende artiesten. Dit gaat uiteraard gepaard met kleurrijke advertenties, foto’s, een plattegrond en een compleet programma van het muziekfestival. Het Antilliaans Dagblad wenst Curaçao een gezellig Curaçao North Sea Jazz Festival 2018 toe.

 Download de CNSJF-editie hier.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.