Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een delegatie van de ambtenarenvakbond Abvo, Adrie Wiliams, Annie Mongen en Roland ‘Nachi’ Ignacio, zijn als leden van PSI-Caribbean op dit moment bij het 30e PSI Wereldcongres in Genève Zwitserland met als thema ‘People over Profit’.

vakbond PSI staat voor Population Services International (PSI) en is een wereldwijd netwerk waar 69 landen bij zijn aangesloten. Het hoofdkantoor is in Washington DC in de Verenigde Staten (VS) en het Europese kantoor staat in Amsterdam, Nederland. De organisatie richt zich op het verbeteren van de gezondheid in ontwikkelingslanden waarbij de aandacht vooral uitgaat naar goede familieplanning, hiv en aids, gezondheid van zwangere vrouwen en de bedreigingen voor kinderen onder de vijf jaar, waaronder malaria, diarree en ondervoeding.
PSI heeft in Genève gemanifesteerd op de ‘Place des Nations’ voor de hoofdkantoren van de Verenigde Naties (VN). Het protest was gericht tegen de behandeling van de VN van haar internationaal werkende ambtenaren.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).