Tijdens een gezellige bijeenkomst bij Licores Maduro bedankte de Chata gisteren de sponsors van het Culinary Team 2017 en presenteerde tegelijkertijd haar plannen voor het Curaçao Culinary Team 2018.

chataToeristenbureau CTB kende de leden van het 2017-team een Dushi Hende Award toe voor hun prestaties op de Taste of the Caribbean-wedstrijd in Miami. Daarnaast greep Chata de gelegenheid aan om alle 32 directe sponsors van het Curaçao Culinary Team 2017 te bedanken. De kosten, in totaal 35.000 gulden, werden door de sponsoren opgebracht naast de donaties in natura. De organisatie kijkt uit naar de 2018-editie, waarvan de voorbereidingen al deze maand starten.Op de foto het 2017-team geflankeerd door Chata’s ceo Miles Mercera (links) en CTB’s interim-ceo Hugo Clarinda.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).