De examenkandidaten en docenten van het Vespucci College zijn teruggekeerd na een week Bonaire.

vepucciDe leerlingen hebben op het buureiland hun staatsexamens afgelegd. Op dit moment, na het eerste volledige examen zonder eventuele herkansingen, zijn er zeven vmbo-tl-, negen havo- en zes vwo-diploma’s uitgereikt. Hiermee is 88 procent van het vmbo-tl geslaagd. Van de havo is 64 procent geslaagd, waarbij nog twee leerlingen een herkansing mogen doen waarna het slagingspercentage bij een positief resultaat naar 79 procent kan gaan. Van het vwo is 86 procent van de leerlingen geslaagd. Daarnaast zijn er elf deelcertificaten behaald door vwo-leerlingen en negen deelcertificaten door havo-leerlingen. Eind augustus zijn de eventuele herkansingen, die overigens ook in Nederland kunnen worden afgelegd. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).