Een groep, gevormd door jonge Curaçaoënaars en Venezolanen, heeft op woensdag 5 juli zeven scholen op Bándabou bezocht.

Kolegio Elis Juliana, Kolegio San Hose, Kolegio Don Sarto, Ala Blancaschool, Koekoeloere, Siloam en de SGR-Groep. Bijna 700 kinderen kregen een ontbijt aangeboden en de vrijwilligers vertelden over respect en solidariteit, waarden die aanwezig zouden moeten zijn in het dagelijks leven van eenieder. Initiatiefneemster Christel Willems: ,,Wees de verandering die je in deze wereld wilt zien. Het begint allemaal bij jou.”Het was de tweede keer dat een dergelijke actie werd georganiseerd. De activiteit werd mogelijk gemaakt door vrijwillige bijdragen van onder meer Maria Margarita Guerra, Jose Santiago Rivas, Carmelien Willems, Christian Willems, Desi Dijkhuizen en Raymond Willems.

broeders 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.