De brug die deel uitmaakt van de Green Corridor op Aruba bevindt zich in de laatste fase. De verwachting is dat de brug eind juli begin augustus wordt opgeleverd. Daarmee wordt de eerste fase van Green Corridor afgesloten. In de tweede fase die eind december wordt afgerond, moet de aanleg van 13 parken zijn afgerond, ook het verfraaien van de zijkanten van de wegen moet dan klaar zijn. Met de aanleg van de Green Corridor wordt de kwaliteit van leven van bewoners op de route Pos Chikito tot aan San Nicolas aanzienlijk verbeterd, zo laat de regering weten. 

brug


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.