Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Gezaghebber van Bonaire Edison Rijna heeft aangifte gedaan nadat een motorrijder vlak langs de gezaghebber is gereden en hem daarbij net niet heeft geraakt.


De afdeling Communicatie en Protocol van de politie op Bonaire bevestigt tegenover deze krant dat er nog dezelfde avond aangifte is gedaan door Rijna. Het incident vond plaats op dinsdag 8 oktober. Rijna stapte midden op straat uit zijn auto, omdat de straat onbegaanbaar was doordat jongeren op motoren en quads midden op de weg aan het ‘feveren’ waren. Rijna sprak de jongens daarop aan, waarna een motorrijder op snelheid zijdelings langs Rijna reed.
,,Naar aanleiding van de beelden die de jongeren zelf op internet hebben gezet zijn we nu de zaak aan het onderzoeken en binnenkort zullen aanhoudingen worden verricht”, aldus de woordvoerder van de politie. Rijna was zelf gisteren niet bereikbaar voor commentaar.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).