Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad – Aruba Tourism Authority (ATA) promoot Aruba als een hondvriendelijk eiland.

F17 ARU hondenToeristen kunnen boeken bij een huisdiervriendelijk hotel en hun viervoeter meenemen. Of ze laten hun dier thuis en boeken een pensionservice.
De campagne heet ‘Have Dog, Will Travel’ en ATA werkt samen met twee bedrijven die op huisdieren zijn gericht, Wag! en Avvinue. Op Aruba doen zes hotels aan de campagne mee, zij staan het toe dat gasten hun hond meenemen. De campagne gaat door tot 20 oktober.
De twee bedrijven helpen toeristen met zorgdiensten, voor als de hond niet mee kan op reis en ze helpen met het vinden van accommodaties. Aruba heeft zich hier dus bij aangesloten.
,,Aruba is een bestemming waar je niet alleen je hond mag meenemen, maar waar ze met open armen ontvangen worden”, zegt Ronella Croes, directeur van ATA. Toeristen die boeken via Avvinue krijgen korting op hun vliegreis of ze komen in aanmerking voor een maand gratis Wag!
Verschillende hotels werken aan de campagne mee. Amsterdam Manor Beach Resort Aruba biedt honden bij aankomst wat lekkers en zetten een waterbak klaar. Bucuti & Tara Beach Resort staat honden toe tot 9 kilo. Courtyard by Marriott Aruba Resort biedt een korting als honden meekomen. Daar staat wel tegenover dat gasten extra schoonmaakkosten moeten betalen.
Hyatt Regency Aruba Resort Spa & Casino zet een speciaal bed klaar voor de hond en voer- en waterbakken. De gast krijgt ook tips over wandelroutes in de buurt die geschikt zijn voor een hond. Ook Hyatt Place Aruba Airport staat honden toe.
Het Ritz-Carlton gaat heel ver en komt met een speciaal menu voor honden, dat ook via roomservice te bestellen is.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.