Al het nieuws


Van onze correspondent

Oranjestad - De twee recent uitgegeven obligatieleningen hebben respectievelijk 100 miljoen florin en 40,3 miljoen dollar opgebracht.

arubafinancienVolgens de minister van Financiën, Xiomara Maduro, brengen deze leningen de waarde van de florin niet in gevaar.
De bewindsvrouw bevestigde dat al het geld is geleend ‘van lokale mensen die Aruba graag willen helpen’. Ze vertelde verder dat de regering niet van plan is om nog meer geld op deze manier op de lokale markt te lenen. ,,Als het zover komt dat er nog steeds geen geld uit Nederland is gekomen en we dringend financiering nodig hebben, zullen we andere vormen zoeken, zoals onderhandse leningen. Hoe het ook zij, de schuld van Aruba neemt toe, de komende tijd.”

Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.