Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zima Gomez Osorio en Dimitri Celestina hebben het tweede rankingtoernooi van de Tennis Federation Curaçao gewonnen in de categorie tot 18 jaar. Zima versloeg in de finale Mila de la Fuente en Dimitri won van Quinton de Palm.
Daphne Sommer was in de categorie U14 te sterk voor Sarinah Maduro en Darren Martis voor Joop Olthof. In U12 won Quilayne Cijntje van Zahra Nissa en Aldair Correia Marques van Jose Andrade. Sahira de Castro versloeg in de categorie U10 Talisa Gomez en Ian Pietersz was te sterk voor Jordan Sluis.
Op de banen van Curaçao Sport Club (CSC) te Damacor en Racing Club Curaçao (RCC) te Mon Repos werden van vrijdag tot en met zondag 136 wedstrijden gespeeld door 61 jongens en meisjes. De jonge tennistalenten met de meeste punten in elke leeftijdscategorie plaatsen zich na zes toernooien voor deelname aan de Curaçaose jeugdkampioenschappen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).