Al het nieuws

Van onze redactie

Nice - Tennisser Jean-Julien Rojer heeft met zijn Roemeense dubbelpartner Horia Tecau de eindstrijd bereikt van het ATP-toernooi in Nice. Het als eerste geplaatste koppel was in de halve finale te sterk voor het Argentijnse duo Guillermo Duran/Maximo Gonzalez: 6-3 7-5. Rojer en Tecau stonden eerder dit jaar al in de finales van de ATP-toernooien in Sydney en Rotterdam. In Ahoy pakten ze de hoofdprijs. De Nederlandse dubbelspecialist, afkomstig van Curaçao, pakte in 2011 al de titel in Nice met de Amerikaan Eric Butorac aan zijn zijde.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.