Van onze redactie
Tegucigalpa - De autoriteiten in het Midden-Amerikaanse Honduras hebben vijf Syriërs aangehouden die met gestolen Griekse paspoorten naar de VS wilden reizen. Dat heeft de politie laten weten. Er is volgens de politie geen verband met de aanslagen in Parijs vrijdag. Wat de vijf in Amerika wilden doen, is niet bekend.
De Syriërs werden gearresteerd op het vliegveld van de Hondurese hoofdstad Tegucigalpa. Zij kwamen daar aan met een vlucht uit Costa Rica. De aanhoudingen doen denken aan de Syriërs die eerder werden gearresteerd op Sint-Maarten en ook met valse paspoorten reisden.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.