Ik kom al jaren op Curaçao en heb het eiland zien veranderen. Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor alle Curaçaoënaars die zich jarenlang met hart en ziel inzetten voor het eiland. Neem Hato Airport. Vroeger best wel wat op te mopperen, maar nu, mooie ontvangst en vertrek en alles loopt op rolletjes. Professionele apparatuur en vakbekwame en aardige mensen.
Na een week vakantie kwamen we weer aan op Schiphol Airport. Lang taxiën voordat we aan de slurf gekoppeld werden, controle met honden, eindeloze gangen naar de bagageafhandeling en dan nog wachtrijen vóór die bagagehal. Dat doen ze op Curaçao toch echt wel beter. Goed bezig Curaçao. Mag ook wel eens in de krant.
Ward van Hoeckel,
Nederland

ADletters logo


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.