Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) is ‘not amused’ met PNP-parlementariërs Gwendell Mercelina en Sheldry Osepa. Zaterdag zou dit ter sprake zijn gekomen in een onderhoud tussen de bestuursleden van de twee coalitiepartijen bij Landhuis Daniel.

Sheldry Osepa1Dat meldt Direct Media. Pisas zou genoeg hebben van de kritische opstelling van de twee Statenleden. Met name hun standpunten ten opzichte van het Curaçaohuis en het bewind van Gevolmachtigde minister Carlson Manuel zou voor irritatie zorgen. De boodschap richting coalitiepartner PNP is dan ook om de twee politici in het gareel te houden. Ze zouden zich moeten schikken naar de wil van de partijen of hun eigen weg gaan, aldus Direct Media. Vanmiddag is er een vergadering tussen het bestuur en de ministers en parlementariërs van PNP. Volgens Direct Media staat dit onderwerp ook op de agenda. Binnen PNP zelf wordt er laconiek op het ‘breaking news’-item gereageerd. Iedere maandag zit het PNP-bestuur om de tafel met de gezagsdragers. Dat dit vandaag ook het geval is, is dus geen nieuws. Ook de kritiek van MFK op de opstelling van Osepa en Mercelina is bekend.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.