Even geen mantelpak of jas en das, maar vrolijke folkloristische kledij. De ministers van Curaçao gingen er trots mee op de foto.

Vlak voor ‘Dia de Bandera’ (Dag van de Vlag) op 2 juli zijn ze gepubliceerd door Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS). De dag erop, 3 juli, is de Marcha di Seú; 24 groepen doen mee aan deze optocht met veel folklore. Op de foto gingen premier Pisas, vicepremier Larmonie-Cecilia en de ministers Cijntje, Pietersz-Janga, Martina, Hato, Silvania, Cooper en Van Heydoorn. Genomen op diverse locaties, laten ze zien wat Curaçao allemaal te bieden heeft: de knoek, de Pontjesbrug, monumenten, de markt en het mangrovepark.
FOTO’S OWCS

 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.