De Dr. Albert Schweitzer havo/vwo is gedigitaliseerd. Het hele jaar is gewerkt aan het verbeteren van de ICT-infrastructuur en in ieder lokaal is wifi beschikbaar.

schweitzer De VPCO heeft UTS bereid gevonden om tegen een aantrekkelijk tarief 100 MB internet te verzorgen op haar schoollocaties. Boolchand's bood laptops tegen gereduceerd tarief aan. Vanaf het nieuwe schooljaar zullen de leerlingen gereguleerd toegang hebben tot het internet en gestimuleerd worden een laptop mee te nemen. Het is vandaag de dag belangrijk leerlingen te leren hoe ze kennis kunnen ontsluiten. Het gebruik van digitale technologie is nodig in iedere sector. Op de foto VPCO-directeur Maghalie George en de vicevoorzitter van het VPCO-bestuur Andy Kusters en enkele leerlingen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.