Een deel van de uitbreiding van de terminal van Hato International Airport zal vanaf januari in gebruik genomen worden.

hato Passagiers hebben voortaan meer ruimte om te wachten tot hun vliegtuig vertrekt, het aantal gates gaat van zes naar negen en er is een bagageband bij gekomen. Ook de nieuwe ‘Bridge 6’ zal volgende maand operationeel worden. Deze brug is geschikt om grote vliegtuigen te ontvangen. Curaçao Airport Partners is al sinds 2014 bezig met het verdubbelen van de capaciteit van de luchthaven om tegemoet te komen aan de verwachte toenemende vraag van de luchtvaartmaatschappijen. In 2018 vangen de slotwerkzaamheden aan, waarbij het belangrijkste project de uitbreiding van de immigratie- en screeningsruimte bij de aankomst- en vertrekhal omvat. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.