Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Het Korps Politie Curaçao (KPC) heeft zaterdag en zondag tussen 22.00 en 7.00 uur in samenwerking met de Curaçaose Militie (Curmil) aan de Schottegatweg Zuid en de F.D. Rooseveltweg controles gehouden gericht op het bezit van vuurwapens en andere misdrijven.

kpccurmil

Hierbij zijn drie mannen aangehouden voor het illegaal bezit van een vuurwapen. Het gaat hierbij om de Curaçaoënaars J.I.U.A. (21), R.R.D. (31) en A.A.D. (19).
Ook is de 39-jarige E.B.M. aangehouden op verdenking van diefstal van een kentekenplaat en zijn twee mannen aangehouden die niet over de nodige verblijfsdocumenten beschikten. Alle verdachten zijn voorgeleid aan een hulpofficier van justitie, die de gevangenhouding heeft bevolen.
Tijdens de controle zijn verder 1 revolver, 1 auto, een kleine hoeveelheid marihuana en een kentekenplaat in beslag genomen. Twee auto’s zijn met een sleepwagen naar de opslagplaats gebracht omdat de chauffeurs niet over geldige papieren beschikten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).