Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De politie heeft woensdagmiddag bij een controle in Krakeel een groot aantal spullen in beslag genomen en een aanhouding verricht.

krakeel

Het onderzoek werd gestart wegens mogelijk bezit van drugs en vuurwapens.Bij de inval in de woning werd een aantal spullen in beslag genomen. Er werden twee vuurwapens gevonden: een automatisch wapen en een pistool van het merk Glock. Ook werd munitie in beslag genomen.Verder werd apparatuur gevonden voor de verwerking en kweek van marihuana. En er werd een brommer aangetroffen waarvan werd vermoed dat hij was gestolen. Op het terrein bij het huis is ook nog een gedeukte auto aangetroffen. Bij het onderzoek naar de auto rook de politie een doordringende geur van marihuana. Die bleek afkomstig uit een onbewoond huis in aanbouw. Drie van de vier kamers in dat huis bleken te worden gebruikt als wietplantage. Daarvoor werd illegaal stroom afgetapt.In een container op hetzelfde terrein is een auto aangetroffen en een aantal auto-onderdelen, zowel van de motor als plaatwerk. Waarschijnlijk gaat het ook hier om gestolen spullen. Alles is in beslag genomen voor verder onderzoek.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).