Blij om kennis met elkaar te hebben gemaakt. Dat liet zowel de Nederlandse minister-president Mark Rutte als de Curaçaose premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren na hun kennismakingsgesprek in het Torentje in Den Haag weten.

rhuggenaathrutte

Rutte plaatste deze foto op zijn Twitterpagina met daarbij de tekst in het Papiaments: ,,Bon pa sera konosí ku MP di Kòrsou den Torentje. Hopi konfiansa den un eksitoso koperashon.” (Goed om kennis te maken met de premier van Curaçao in het Torentje. Veel vertrouwen in een succesvolle samenwerking). Rhuggenaath herplaatste de foto waarop hij samen met Rutte en Gevolmachtigde minister Anthony Begina te zien is op zijn Facebookpagina. ,,We gaan de kans grijpen om #huntu van het Koninkrijk der Nederlanden een succes te maken voor onze volkeren”, zo schreef Rhuggenaath.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).