Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Fundashon Kòrsou Limpi Bunita (FKLB) heeft samen met vuilophaaldienst Selikor 7.620 kilo vuil ingezameld in de wijken Steenrijk, Kustbatterij en omgeving.

grofvuil

De organisaties bedanken de inwoners voor het gebruiken van de Kaya di Medioambiente Móbil voor het weggooien van hun afval.FKLB en Selikor benadrukken dat bewoners niet tot het laatste moment moeten wachten met het afvoeren van afval en ook dat zij het niet rondom huis hoeven te bewaren. Selikor biedt het hele jaar door verschillende oplossingen voor het afvoeren van vuil. Het project Kaya di Medioambiente Mobil wordt door FKLB en Selikor voortgezet zodat andere wijken ook aan de beurt komen. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke wijk dan aan de beurt is.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).